Garage verbouwen tot kantoor, schuur en bijkeuken/berging

Voorbeeld van een gerealiseerd project

De garage is circa 10m lang, 3,7 meter breed en 2,5 meter hoog. Aan de voorzijde zit nog een stalen kanteldeur. De garage is in steen opgetrokken en zit aan de linkerzijde tegen het huis.

De indeling van de nieuwe ruimten

De wens is: Aan de voorzijde twee openslaande houten deuren met isolerend glas met sprossen in het glas (zeer smal, zoals bestaande ramen). De stalen kanteldeur moet dus weg en afgevoerd worden. Aan de voorzijde van de garage moet een kantoor komen. In het midden komt de ‘schuur’. Ernaast wordt een gang gemaakt. Aan de achterzijde komt de bijkeuken/bergruimte. Het kantoor en de schuur krijgen een eigen deur.

Electriciteit

De elektriciteit in de schuur worden aangepast en er dienen diverse wandcontactdozen te komen. Elke kamer krijgt een eigen lichtpunt. De schuur krijgt een eigen groep.

Verwarming en isolatie

Het kantoor en de bijkeuken krijgen een radiator te krijgen die wordt aangesloten op de ketel. Alle tussenwanden moeten geïsoleerd worden en van hout (of steen). De buitenwanden en de plafonds moeten geïsoleerd worden. Er moet voldoende ventilatie zijn in de kantoorruimte en de bijkeuken. De bijkeuken krijgt een dakpijp t.b.v. de wasdroger.

Reactie van de klant

Wij hebben in het verleden met diverse (af)bouwbedrijven gewerkt, maar zelden met zo’n betrouwbare en kwaliteitsgerichte vakman. Afspraak = afspraak betekent bij Tak en Delning nog iets. Niets wordt afgeraffeld en afwerking is van hoog niveau. Cijfer: 9.3

Wilt u ook uw garage ombouwen tot multifunctionele ruimte?

Wacht niet langer en neem contact met ons op.

contact

spacer