Referenties

Deel uw klantervaring bij Tak & Delning

Schrijf een referentie

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 52.203.18.65 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
(nog geen berichten)

Wij zijn onlangs overgegaan op deze nieuwe website. Onderstaande referenties van klanten van Tak & Delning zijn gegeven op Werkspot.nl  De linken verwijzen naar de gerelateerde projecten.

 


Opdracht:     Verwijderen zachtboard, Isoleren en aftimmeren

Reactie:         Marcel is een betrouwbare en sympathieke vakman. Sterk in de communicatie. Doet wat hij belooft en meer. Ik raad hem zeker aan. Op zijn laatste werkdag werd het laat, maar hij bleef vrolijk fluiten, liet het huis supernetjes achter en hielp me ook nog eens om mijn haperende auto aan de praat te krijgen. Waar vind je nog zo iemand?? De klus is bovendien uitstekend uitgevoerd en mijn huis is lekker warm deze winter. Marcel, bedankt!

 • Beste Raissa, wat goed om te lezen dat je zo tevreden bent. Zoals ik al had aangeven gaat 30% van de warmte door het dak naar buiten. Je zult het zeker gaan merken op je energierekening. Nu maar hopen op een strenge winter………

Cijfer:             10

Opdracht:     Na isoleren en afwerken zolder ong. 81m2

Reactie:         Prettige samenwerking. Heldere communicatie. Netjes uitgevoerd. Vakbekwaam.

 • Beste Timme, bedankt voor je review. We zijn er weer blij mee! Veel woongenot toegewenst in jullie woning. Over enkele weken nog een nieuwe trap plaatsen en het geheel is klaar. Misschien daarna tot een volgende klus 😉

Cijfer:             8.3 

Opdracht:     Trappenkast planken maken/monteren

Reactie:         —

Cijfer:             8.7 

Opdracht:     garage verbouwen tot kantoor, schuur en bijkeuken/berging

Reactie:         Wij hebben in het verleden met diverse (af)bouwbedrijven gewerkt, maar zelden met zo’n betrouwbare en kwaliteitsgerichte vakman. Afspraak = afspraak betekent bij Tak en Delning nog iets. Niets wordt afgeraffeld en afwerking is van hoog niveau.

 • Hoi Luc en Marjan, goed om te horen en te lezen dat jullie zeer tevreden zijn. Zelf vond ik het een bijzondere klus om van een kale garage een kantoor, bijkeuken en hobbyruimte te maken. Ik kom binnenkort even kijken als jullie klaar zijn. Bedankt voor het mooie cijfer!

Cijfer:             9.3

Opdracht:     Zolderverbouwing

Reactie:         Marcel, bedankt voor de werkzaamheden, we zijn erg tevreden met het resultaat! gr, Sander

 • Bedankt voor het mooie review, Sander en Mariëlle. Nu jullie het hebben afgewerkt is het helemaal top geworden! Succes met het gezin en bedankt voor de lekkernijen 😉

Cijfer:             8.9

Opdracht:     Muur plaatsen op zolder

Reactie:         Marcel heeft het werk naar volle tevredenheid gedaan. Hij werkt snel en netjes. Wat het samenwerken met Marcel vooral zeer prettig maakt is de communicatie. Marcel is duidelijk en open over het werk, de kosten, de planning, etc. Tevens denkt hij mee en toont initiatief m.b.t. het oplossing van eventuele problemen of andere vraagstukken. Kortom: zeer prettige samenwerking met prachtig resultaat!

 • Hoi Karin, ik ben blij dat je tevreden bent met de nieuwe slaapkamer voor je zoon. Een mooie kleur blauw tegen de wand en een zitje gemaakt voor het raam met schitterend uitzicht. Succes verder en bedankt voor het hoge cijfer!

Cijfer:             9.6

Opdracht:     Lege woonkamer helemaal aanpakken

Reactie:         Persoonlijkheid vind ik net zo belangrijk als het werk dat wordt afgeleverd. Wij hadden een flinke verbouwing in de planning en het laatste dat je dan wil is een lompe bouwvakker in je huis. Marcel is rustig, houdt overzicht en denkt mee. Hij heeft meerdere tips aangedragen die ons huis ten goede zijn gekomen. De verbouwing bleek wat omvangrijker dan gepland en natuurlijk ging een en ander mis. Marcel was flexibel, sprong in waar mogelijk en bij problemen kwam hij langs. Hij is een meegaand en warm persoon die je er goed bij kunt hebben. Wij hebben dankzij Marcel de verbouwing als gezellig én professioneel ervaren. Dat is heel wat waard! Dank Marcel.

 • Beste Jaap & Arina, bedankt voor dit mooie cijfer, daar ben ik trots op. Al met al werd het toch nog een grotere klus dan was aangenomen maar kon het goed inplannen. Ik heb het met plezier gemaakt! Veel woonplezier toegewenst en misschien tot een volgende klus.

Cijfer:             9.6

Opdracht:     maken van een koof boven het kookeiland met een plafondunit (afzuigkap)

Reactie:         Marcel heeft voor ons een koof inclusief spotjes en afzuigkap boven het kookeiland geplaatst. Marcel werkt netjes en is fijn in de omgang. Wij zijn zeer tevreden!

 • Kijk hier doen we het voor: een mooi eindresultaat en een heel mooi cijfer. Dank jullie wel voor de review. Nog even en dan kunnen jullie genieten van jullie nieuwe woning. Veel woonplezier!

Cijfer:             10

Opdracht:     deuren passend maken

Reactie:         Vakman, communicatief, snelle werker, denkt mee. Aanrader!

 • Fijn om weer een mooi cijfer te krijgen. Dank daarvoor. Veel succes met de verdere afwerking in jullie sfeervolle woning 😉

Cijfer:             9.7

Opdracht:     creëren slaapkamers zolder

Reactie:         We hebben onze zolder door Marcel laten verbouwen en we zijn er zeer tevreden over. Marcel is een harde werker, betrouwbaar, prettig in de omgang en levert keurig werk af. We raden hem zeker aan.

 • Beste Jord & Annalies, wat een mooi cijfer hebben jullie gegeven. Ik ben er trots op dat jullie zeer tevreden zijn met het eindresultaat. Succes met het verder afwerken van de zolder.

Cijfer:             10

Opdracht:     Vliering creëren en twee slaapkamers met hal

Reactie:         Marcel is een netjes werkend persoon, die aandachtig zijn werk doet. Tijdens het beoordelen van het werk denkt hij goed mee. Beoordeling, werk en nazorg zijn gewoon goed!

 • Beste Ricardo & Sirine, bedankt voor je goede review. Het was een plezier om het te mogen maken. Succes met de verdere afwerking en veel woongenot in jullie nieuwe huis!

Cijfer:             8.1

Opdracht:     Isoleren zolder

Reactie:         Marcel heeft bij ons de zolder geïsoleerd en afgewerkt. Nadat Marcel bij ons was wezen kijken, hebben we heel erg vlot een offerte ontvangen. Hij heeft goed meegedacht en adviezen aangedragen, en kon snel aan de klus beginnen. De communicatie verliep zeer aangenaam, en ook de gebruikte materialen en het afgeleverde werk zijn van uitstekende kwaliteit! Marcel werkt erg netjes, en is een betrouwbare aannemer. We zijn enorm blij met het eindresultaat, uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Bedankt!!

 • Hallo Koen & Ilona, tjonge tjonge wat een goed cijfer!! Hartelijk dank hiervoor. Het was een leuke klus op te maken met een gezellige sfeer. Top! Succes met de verder afwerking en graag tot een volgende keer.

Cijfer:             9.9

Opdracht:     plafond + vliering en kamers maken op zolder verdieping

Reactie:         Super! Marcel is een echte vakman. De zolder is keurig geworden. Communicatie verliep soepel. We hadden geen harde deadline en de planning kon wat ons betreft vrij worden ingevuld maar de oplevering was sneller dan verwacht. En de prijs/kwaliteit verhouding is perfect.

Cijfer:             8.7

Opdracht:     Tussenwand met deur plaatsen op zolder t.b.v. extra slaapkamer

Reactie:         Marcel heeft de klus naar volle tevredenheid uitgevoerd. Hij heeft kennis van zaken, is betrouwbaar, werkt hard, werkt netjes en laat alles netjes achter, heeft ook oog voor detail en voor een nette afwerking. We hebben er een mooie zolderkamer bij en zouden hem beslist weer vragen voor een andere klus.

 • Hoi Annemieke & Robert, bedankt voor de referentie. Hier ze we weer blij mee ;-). Naast de opdracht zijn er diverse extra werkzaamheden uitgevoerd.

Cijfer:             8.7

Opdracht:     Deur van buiten naar binnen laten draaien.

Reactie:         Marcel is een vakman die goed meedenkt. Flexibel in tijdschema. Erg prettig.

Cijfer:             7.9

Opdracht:     wand verplaatsen om slaapkamer groter te maken

Reactie:         Marcel is een rustige werker, en levert zijn werk prima af. Hij denkt met je mee en niet te beroerd om iets te veranderen. We zijn zeer tevreden

 • Bedankt voor de referentie! Succes met de verdere afwerking.

Cijfer:             9.0

Opdracht:     Stoel reparatie

Reactie:         Prima uitgevoerd, de stoelen zijn nog altijd als nieuw.

Cijfer:             9.0 

Opdracht:     Dakisolatie aanbrengen

Reactie:         Tak en Delning hebben naar volle tevredenheid ons platdak van binnenuit geisoleerd. De werkzaamheden waren slopen van het oude plafond, aanbrengen 200mm glaswol isolatie en vochtregulerende klimaatfolie, opnieuw timmeren van gipsplaten plafond met plinten. Inmiddels ziet het er na het nodige schilderwerk weer keurig uit, en is het tijdens hete zomerdagen een stuk aangenamer toeven op de zolderverdieping. We konden snel een afspraak maken na het overeenkomen van de precieze werkzaamheden, en het contact was vriendelijk en correct. Er is niet bezuinigd op de materialen.

 • Dag Ferdie, bedankt voor de goede referentie!
  Fijn dat het leef comfort door de isolatie sterk is verbeterd.

Cijfer:             9.0 

Opdracht:     schuifdeurconstructie schuin dak zolder

Reactie:         Knieschotten/schuifdeurconstructie t.p.v. schuine daken op zolder

Cijfer:             9.0 

Opdracht:     Zolder verbouwing

Reactie:         Marcel is een harde werker die doet wat hij heeft beloofd/afgesproken, betrouwbaar en fijn in de omvang. Hij is zorgvuldig met oog voor detail. Hij denkt erg goed mee en geeft ook praktische oplossingen Hij heeft binnen de gestelde termijn het werk naar wens opgeleverd. We kunnen hem dan ook van harte aanbevelen

Cijfer:             9.4

Opdracht:     isoleren+aftimmeren en tussenwand plaatsen

Reactie:         Marcel heeft bij ons de zolder geisoleerd, een tussenwandje geplaatst, electra aangelegd en alles netjes sausklaar opgeleverd. Ook is er altijd erg duidelijk gecommuniceerd over het te leveren (meer)werk, waardoor er geen onverwachtse verassingen waren. Wij zijn erg tevreden over het eindresultaat.

Cijfer:             9.3

Opdracht:     Zolderkamer maken ongeveer 2.8m x 3.8m

Reactie:         Op de zolderverdieping, die 1 grote ruimte was, wilden wij graag een extra kamer creëren met daarop nog een kleine bergvliering. De kamer moest niet de volledige breedte van de zolder beslaan; er moest tussen de zijkant van de kamer en de bergruimte achter het knieschot ook nog wat ruimte blijven voor het opbergen van spullen. Ook wilden we graag nog dat er een ‘lichtverbinding’ zou bestaan tussen de zolderkamer en de bergzolder/overloop. Ook hadden we nog de woningscheidende betonnen muur die een deel van de kamer beslaat, en ook in het trapgat naar zolder, die nog gestuct moesten worden. Van de vakmensen die wij op bezoek hebben gehad kwam Marcel het meest zeker van zijn zaak op ons over, ook qua adviezen die hij geeft en qua mee denken. Je kan duidelijk zien dat hij weet…

Cijfer:             9.1

Opdracht:     Plaatsen binnenwand

Reactie:        

 • Kloosterman bedankt voor de referentie. Wand geplaatst met kozijn/deur en verder nog diverse klusjes gedaan zodat jullie kunnen verhuizen. Succes in de nieuwe woning.

Cijfer:             10

Opdracht:     Zolderverbouwing  

Reactie:        

 • Bedankt voor dit fantastische cijfer! Daar ben ik trots op. Wand geplaatst op zolder + kozijn/deur geplaatst en alles gesausd zodat het direct gebruiksklaar is. Leuke opdracht om uit te voeren.

Cijfer:             10

Opdracht:     Wand plaatsen incl. deur t.b.v afsluiten zolderkamer

Reactie:         Wij hebben op onze zolder een wand incl. deur laten plaatsen om zo een extra kamer en halletje te maken. Hierbij is alles meegenomen zoals isolatie, plinten, sausklaar opleveren, voorbereiding elektra. De opdracht is zeer netjes uitgevoerd, alle afspraken zijn goed nagekomen en ook is er heel erg netjes gewerkt, ook qua opruimen. Kortom, wij zijn zeer tevreden en zijn inmiddels al aan het nadenken over evt. vervolgklussen.

 • Bedankt voor de goede referentie. Fijn om te lezen dat jullie tevreden zijn. Graag ben ik van dienst voor de volgende klussen…… Succes met ons uitgevoerde werk.

Cijfer:             9.0

Opdracht:     Plaatsen binnenkozijnen en stuken

Reactie:         Goede snelle reactie. Na bezichtiging snel een goed prijs. Ook de uitvoering daarna kon snel plaats vinden. Het werk is goed en netjes uitgevoerd.                               Ook de stukadoor die hij heeft ingehuurd heeft goed werk afgeleverd. Deze kwam ook keurig binnen de afgesproken tijd.

 • Leuk project om te maken: metselwerk aanhelen + houten kozijnen met nieuwe binnendeuren geplaatst. Verder stukwerk op de wanden en plafonds laten aanbrengen. Arjen, veel plezier met de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Mocht je meer hulp nodig hebben dan hoor ik het graag.

Cijfer:             8.3

Opdracht:     plafondplaten plaatsen, wand plaatsen.

Reactie:         Wij hebben het gevoel dat Marcel de juiste man was om deze opdracht uit te voeren. Hij heeft ons ontzorgd, heeft uitstekend werk geleverd, was steeds volgens afspraak aanwezig en ook nog flexibel. De uurprijs is niet de laagste maar de inzet en kwaliteit maakt het meer dan goed. Ook heeft hij heel redelijk de uren gerekend en heeft geen reiskosten gerekend. Marcel heeft behalve plafondplaten en wanden ook de elektra aangelegd een wand verstevigd om bevestiging van een zware radiator mogelijk te maken. Alles was keurig netjes afgewerkt. Steeds in goed overleg met ons. Wij kunnen deze vakman van harte aanbevelen.

 • Joyce & Carl bedankt voor de referentie en de gastvrijheid met warme chocolademelk met marshmallows 🙂 ! Veel plezier met de nieuwe slaapkamer en graag tot een volgende keer. Inmiddels de boeidelen gedeeltelijk vervangen van een vakantiewoning en een bestaande trap verstevigd en een leuning aangebracht. Dank daarvoor

Cijfer:             9.4

Opdracht:     Plaatsen en stucen binnenwanden

Reactie:         Goede vakman, samenwerking met kundige stucadoors.

 • Gerald & Ira, bedankt voor de reactie. Fijn om te horen dat alles naar wens is gegaan en succes met de zolder.

Cijfer:             8.6

Opdracht:     Vervangen 12V trafo achter Luxalon systeemplafond

Reactie:         Accuraat in de voorbereiding van de klus door het stellen van de juiste vragen.

Geeft kennis van zake weer. Bij de uitvoering de juiste gereedschappen en reserveonderdelen aanwezig.

Cijfer:             8.9